maanantai 31. tammikuuta 2011

Piikitysreissu

Koko elukkalauma käväisi tänään tohtorilla. Kaksi koiraa ja yksi kissa saivat yhteensä 4 piikkiä ja yhden kipulääkekuurin vielä kotiintuomisiksi.

Ensin kävi Miisumus-Kattimus tarkastuksessa. Mitään vikaa ei löytynyt, rokotettiin vaan. Kiitokseksi tuosta Miisu käänsi oitis selkänsä ja kömpi takaisin koppaansa silminnähden närkästyneenä moisesta kohtelusta... :D

Sitten oli vuorossa Kökö. Ensin vaa'alle, tulos 33 kg. Kököllä on jotain allergian aiheuttamaa oireilua ollut jatkuvasti korvissa, välillä varpaissakin, ja nytkin rapsuttelee. Lisäksi selkä kipuilee. Tuon selkävaivan helpottamiseksi on Kökö nyt viikon päivät syönyt ruusunmarjajauhetta ja tavallinen lohiöljykin vaihdettiin Kököllä Nutrolin Senioriksi. Kökö kiipeää nyt autoon reippaammin kuin ennen, mutta selvästi kipeän kohdan löysi lääkärikin tänään selästä. Kotiintuomisiksi nyt tulehduskipulääkekuuri, jonka vaikutusta tarkkaillaan. Tuota selän tilannetta on tarkoitus tutkia ja kuntouttaa nyt muutenkin, ja jos saataisiin kipuilut loppumaan niin sitten voisi jotain kortisonia antaa siihen allergiaoireiluun. Molempia ei yhtä aikaa voi... Nyt seurataan ja tarkkaillaan ja soitetaan fysioterapeutille. :)

Viimeisenä Anssi, jolle eläinlääkärinkin vaaka näytti 35 kiloa... Varmaan sekin vaaka rikki. Ei tuommoinen pieni sylivauvapentu voi painaa 35 kiloa...?? Tutkimushuoneessa Anssi kiipesi heti eläinlääkärin syliin nuolemaan naaman. Tunnustelu ja stetoskoopilla kuuntelu oli vähän hankalaa, kun Anssi yritti pyöriä koko ajan ympäri nähdäkseen lääkärin kädet. Rokottaessa (rabies ja se toinen...) Anssi olisi halunnut syödä piikit... Heltyi lääkäri sentään lopuksi antamaan pienen namin Anssille, kun toinen niin selvästi osoitti olevansa nälkäkuoleman partaalla... :)

Päivällä ennen tuota lääkärikeikkaa käytiin Anssin kanssa lenkillä. Melkein tunti köpöteltiin kylillä ja ihmeteltiin satunnaisia ohi ajavia autoja. Sen lisäksi on tähän asti melkein koko kotonaoloajan on Anssi ollut pihalla. Nyt meillä onkin varmaan aika väsähtänyt "pentukoira"... on ollut rankka päivä. :)
    

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti