lauantai 5. helmikuuta 2011

Lisäystä laumaan!


Tänään meille muutti Jyväskylästä pikkuinen "neekeripoika" Evergrey's Negro. Ei ole siis neekeri sillä tavalla, kuten yleensä ymmärretään. Pojalla nyt vaan sattuu olemaan noinkin komea nimi... :)

Kotimatka taittui ihan mukavasti. Jossain vaiheessa Negro päätti kiivetä isännän hartioille katselemaan maisemia. Hiukan liikaa niitä maisemia tuli katseltua, tai sitten ne vilistivät ohi hiukan liian nopeasti... Kohta kuitenkin levisi autoon semmoinen vieno pennun oksennuksen aromi. :/ Ei sentään tullut oksu sinne isännän niskaan vaan pentu ehti laskeutua alas syliin ensin. :)

Kohta meillä taitaa olla taas samanmoinen ongelma kuin joskus silloin Anssin ollessa pikkuinen pentu... Negrokin roikkuu housunpuntissa, hihassa tms. vaatteissa, jos vaan kiinni saa. Pojan paidanhelmassa roikkuen menivät jo ympäri olohuonetta ennen kuin ehdittiin kieltää, sekä poikaa että pentua.

Anssi tuumasi alkuun, että "mikäs kissa tämä on? Jaa, ei kyllä kissa vaikka pieni onkin... Mikäköhän sitten?? No oikeesti ei kyllä hirveesti kiinnosta..." :D
    

1 kommentti:

  1. Suloinen oli Nekku livenä. Kiitokset Anssille ja taluttajalle lenkkeilyseurasta.

    VastaaPoista