lauantai 15. tammikuuta 2011

Typy etsii uutta kotia

Koti löytynyt!

Nuori saksanpaimenkoiranarttu Stroh's La Petite eli Typy (Typy KoiraNetissä) etsii uutta kotia. Typy on syntynyt 15.3.2010 eli on nyt noin 10 kk vanha.

Typy on luonteeltaan rauhallinen, tulee toimeen toisten koirien ja lasten kanssa. Terveys on hyvä, mitään sairauksia tai allergioita ei ole ollut ja välikuvissa (Ventelä) koko luusto on kuvattu terveeksi. Typylle on opetettu peltojälkeä (jäljestää hyvin!) sekä tottelevaisuuden perusjuttuja, kuten istuminen, maahanmeno, noudon perusteita ja seuraamista.

Syy kodinvaihdolle on siellä hihnan toisessa päässä. Lähinnä siis koiran ja ohjaajan "kemioiden" huono yhteensopivuus. Kun ei synkkaa, niin sitten ei vaan synkkaa... Koirassa ei sinänsä ole mitään vikaa, mutta kunnianhimoiselle ja mahdollisimman korkeille palkintopalleille ;) pyrkivälle liian dominoivalle ohjaajalle (ainakin tälle yhdelle...) Typy on liian pehmeä ja sen saalisvietti ei ole tarpeeksi korkea. Typy ei siis ole mikään viettipommi, mutta ei mikään lapatossukaan... Oikea ohjaaja saa varmasti Typyn koulutettua vaikka mihin. Tämä ensimmäinen ohjaaja ei siihen usko pystyvänsä...

Jos kiinnostuit, sähköpostiosoite löytyy profiilista...

Edittiä: Vihdoin saatiin kuvatuksia. Kuvat otettu ulkona hämärtyvässä illassa, paukkupakkasessa ja nopeasti, ettei kuvaajan sormet jäädy... Valo on siis huono, kuvien laadut muutenkin vähän heikkoja, ja johtuen pikku "jutustelusta" Anssin kanssa on Typyn kaulan seutu jäässä... :)     

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti