sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Reenikausi avattu!

Eilen vihdoin taas purutreeneissä. Ensin vähän tottistelua ja pakko sanoa, että kuski on parin kuukauden loman aikana lentänyt ihan pihalle kaikesta... :/ Mutta eiköhän se siitä jotenkin taas lähde kulkemaan, kun tekee kiltisti kotiläksyt. Palkkaamisessa siis on vähän ongelmia, koira kyllä tekee niin kuin käsketään. :)

Puruissa sitten Anssi oli kai tuon parin kuukauden tauon aikana kerännyt vähän paineita, jotka piti päästä purkamaan... ;) Anssi on myös kuulemma miehistynyt. Johtuisikohan Dampun poismenosta ja Kökön niskan päälle pääsemisestä. Anssi ainakin kotona aika vakuuttavasti esittää olevansa porukan kingi, eikä tuolla puruissakaan mitään epäröintiä ollut. Sivustakatsojien mukaan poika oli hyvinkin tosissaan. :) Vietinvaihdot olivat selkeät, purut hyvät... Samaa määrätietoisuutta ei ollut kuskissa, mutta eiköhän sitä sinne ohjaimiinkin treenaamalla saada.

Negro kävi myös tutustumassa kenttään ja maalimieheen. Toisen koiran treeniä pentu seurasi hyvin tarkkaan isännän sylistä käsin. Maalimies oli Negron mielestä mitä ilmeisimmin ihan ok tyyppi. Jos siis siitä syliin kiipeämisestä, kasvojen ja korvien nuolemisesta ja piiskan narun kanssa leikkimisestä jotain voi päätellä... ;)

Jotta näin... Tältä päivältä on kotiläksyt vielä tekemättä. Ulkona olisi tosi kaunis sää... kaipa siellä joku pikku treeni tulee vedettyä :)
    

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti