keskiviikko 12. toukokuuta 2010

Näyttelykoulussa

Anssi pääsi huhtikuun lopulla näyttelykouluun. SPL Ala-Satakunta ry järjesti Jonna Antikaisen johdolla näyttelykoulutusta ja Anssi varsinaisena hurmurina tietysti osallistui myös. Anssilla olisi siis näyttelydebyytti kohtsillään tulossa, mutta oli hurmuri tai ei, niin mahtaako olla poika valmis esiintymään...?

Kuvia koulutuksesta nappaili Piia Kesti (Kiitos kuvista! Tietotekniikkaongelmista huolimatta ne löytyivät vihdoin.) ja nuo kuvat varmaan kertovat paremmin Anssin tämänhetkisistä esiintymistaidoista...
Kaipa se ihan kehityskelpoinen on, mutta paljonkohan vaatii työtä saada tuommoinen hulivili esiintymään kauniisti...?
Näyttelykoulutuksessa käytiin siis läpi saksanpaimenkoiran esittäminen, liikuttaminen kävelyvauhtia ja ravia, seisonta-asento ja siihen liittyvät jalkojen asettelut, hampaiden näyttäminen jne. Hampaiden näyttäminen osattiin (pakkohan se oli, kun pidettiin tiukasti kiinni ja joku nosti huulia ylös niin, että koko hohtavan valkoinen purukalusto loisti kaikille katsojille...), muissa jutuissa oli "hieman" harjoittelemista vielä. Kotiläksyjä on tehty jonkin verran ja onneksi näyttelyyn saadaan Anssille osaava esittäjä (Tsempit vaan Helille!). :)
    

4 kommenttia:

 1. kyllä siitä vielä näyttelykoira tulee. ; )

  Mitäs dampulle kuuluu?

  VastaaPoista
 2. Ihan hyvää Dampulle kuuluu. Saa olla aika rauhassa nyt, kun Typy on pääasiassa Anssin kimpussa, joten ei ole siitäkään huolta.
  Damm kävi (noiden pentujen ohella) opiskelemassa jäljestämistä viikonloppuna. Siitä tulee tänne jotain, kun vaan ehtisi laittaa... :)

  VastaaPoista
 3. Varmaan arvaat ketä sitä Dampua kaipailee. ; )

  VastaaPoista
 4. Arvaanpa hyvinkin. Vaikka voisit sinä nimelläsikin kirjoitella... :)

  Damppu luultavasti tulee tänään illalla mukaan taas.

  VastaaPoista