maanantai 2. toukokuuta 2011

Jälkireenejä :)

Jälkipellot alkaa olla kunnossa. Anssilla on nyt takana 2 jälkitreeniä pellolla. Ensimmäinen jälki oli viime viikolla, aika lyhyt (ei sataa metriä) ja helppo varustettuna yhdellä kulmalla, tyhjät pätkätkin olivat aika lyhyitä. Se mentiin rutiinilla ja oli selkeästi liian helppo Anssille. Tänään toinen jälki, reilusti pidempi, tyhjät pidempiä ja kolme kulmaakin jäljellä. Anssi menee kuin juna, mutta vähän liian rennosti. Ei kuitenkaan huitele missä sattuu vaan aktiivisesti etsii seuraavia askeleita ja hyvin huolehtii jäljellä pysymisestä. Häntä kylläkin viuhtoo, taitaa olla jäljestäminen piiiiitkän tauon jälkeen kivaa?? :) Jäljen päässä on kummallakin kerralla (kuten myös viime syksyn viimeisillä jäljillä) ollut pieni herkkupalarasia, mutta sen ilmaisu ei vaan suju.

Ohjelmistossa jäljestyspuolella onkin nyt luvassa enemmän haastetta, eli pidempiä jälkiä, reilusti pidempiä tyhjiä, kulmiakin vähän. Josko se jälkeen keskittyminenkin siitä vielä paranisi... Erikseen opetellaan esineiden ilmaisua. Pitänee tuota esineilmaisua ottaa nyt kuuriluontoisesti, jos sekin vaikka siitä alkaisi sujua. Kyllähän Anssi tietysti on nytkin huomannut rasian jäljellä, mutta joko vain pysähtyy ihmettelemään sitä tai sitten vain vilkaisee ja jatkaa matkaa...

Negro on myös aloitellut tutustumista jäljestämisen ihmeelliseen maailmaan... Ruutuja tehty muutaman kerran aina pari ruutua kerralla. Pentu pysyy hyvin ruudussa, käyttää hyvin nenäänsä ja palaa hyvin takaisin tallatulle alueelle, jos nenä eksyy ruudun rajojen ulkopuolelle. Kovin järjestelmällistä ei Negron työskentely ole ja ruutuja jatketaankin vielä jonkin aikaa. Intoa ja ahneutta pennulla tuntuu olevan ruuan etsimiseen maasta. :)
    

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti