lauantai 5. maaliskuuta 2011

Reeniä taas...

Tänään ensin vähän ohitustreeniä, sitten hyvin pieni tottistelu ja lopuksi purut. Anssi ohittelee ihan hyvin. Tottiksessa otettiin seuraamista ja erityistä huomiota kiinnitin palkkaamiseen ja leikkimiseen. Pakko saada Anssin patukan kanssa karkailu kuriin...

Puruissa otettiin ensin ihan samaa kuin aiemmin: perusasennosta käynnistys ja vietinvaihtoja. Hyvin meni.
Sitten kokeiltiin, meneekö Anssi saalisturhaumaan, jos maalimies menee piiloon. Ei mennyt. Anssilla ei ihan riitä saalisvietti siihen (ainakaan mitenkään opettamatta asiaa), että se haukkuisi maalimiehen esiin piilosta näkemättä tätä. Mutta ei tuosta kuulemma mitään, nyt tiedetään asia ja se on ihan ok.
Lopuksi otettiin muutaman askeleen seuraamista ennen käynnistystä. Eka yritys meni täysin pieleen ohjaajan omituisen hiippailun vuoksi. :D Toisella kertaa mentiin reippaammin, mutta Anssilla oli ensin kontakti väärään suuntaan ja sitten oli koko koira väärään suuntaan. "Pienellä" ojentamisella saatiin koira oikeaan asentoon ja katsekontaktiin, joten siitä käynnistys haukkumaan maalimiestä. Kolmas kerta toden sanoi eli se menikin sitten suht nappiin. :)

Purut olivat normaalia Anssia paria poikkeusta lukuunottamatta.
Yhdessä purussa "tolppa" lipesi taas kriittisellä hetkellä hiukan, jolloin Anssi ei meinannut saada otetta hihasta ollenkaan. En oikein tiedä, miten se tapahtui, mutta ei sitten ollut just hollilla se varsinainen purukohta (kiilamainen osa), kun Anssi yhden lipeämisen jälkeen tarttui hihaan uudelleen. Anssi nappasi sitten kiinni etuhampailla siitä mistä sai. Maalimies yritti saada koiraa korjaamaan otetta, mutta eihän Anssi irroita, jos on kerran kiinni saanut. Eli siinä pysyi etuhampailla, kunnes oli saanut hihan maalimieheltä itselleen. Sitten kyllä irrottikin jo itse, kai se on huono yrittää pitää painavaa hihaa etuhampailla... :)
Ensimmäinen hyppy oli huono. Tarttui kyllä kiinni, mutta jostain syystä (liukastelua lumessa??) ei ihan täydellä otteella. Oikeasta kohtaa hihaa kuitenkin. Toisella hypyllä saatiin hyvä ote. :)

Jos nyt sitten saataisiin VAIN viikon tauko ennen seuraavaa purutreeniä... Vaikka eiköhän ne siitä lisäänny sitä mukaa, kun alkaa kesä lähestyä. :)
    

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti