sunnuntai 1. elokuuta 2010

Pikavisiitillä Jyväskylässä

Viime viikonloppuna käytiin vihdoinkin Jyväskylässä Anssin kasvattajaa, Riittaa, moikkaamassa. Lauantai-aamuna lähdettiin pentujen kanssa, Reikon peikot jätettiin kotomiehiksi. Riitan luona jutustellessa meni nopeasti tunti poikineen ja tuli siinä samalla erinäisiä hankintojakin tehtyä... Samaan tapaan ei ole kyllä varaa kovin usein kasvattajaa käydä moikkailemassa, mutta toisaalta, jos kävisi useammin, niin ei ehkä tarvitsisikaan kuskata kotiintuomisiksi koko autollista tavaraa... :)

Jyväskylä alkoi olla suurajojen vuoksi täynnä ralliväkeä, joten illalla ajoimme Jämsään ja olimme siellä yötä. Ralliväkeä sielläkin, mutta riitti tilaa meillekin. Iltakävelyllä käytiin Jämsän keskustassa ihmettelemässä.

Anssi näkee vettä...

Yö hotellissa ei Typylle ollut mitään ihmeellistä, kun oli oma peti mukana. Anssi sen sijaan sai etsiä jonkun muun petipaikan ja sänkyhän siihen paras paikka onkin. Anssi nukkui sängyssä vieressäni koko yön. Ukkosta piti välillä istua kuuntelemaan, mutta sitten nukuttiin taas.

Sunnuntaina jatkettiin Jämsästä kotiin päin. Matkalla pysähdyttiin Tampereella ihan keskustassa. Isäntä suuntasi Typyn kanssa jonnekin muualle, me menimme Anssin kanssa rautatieasemalle vähän rappusissa kulkemaan ja junia ihmettelemään.

Ihan kiva reissu. Pitää alkaa suunitella seuraavaa kertaa jo, jos vaikka saisi sen toteutettuakin vähän lyhyemmällä välillä... :)
    

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti